JA T3 Framework

Fast. Flexible. Powerful

Kontakt

Nyheder 2013

SOSU Nord tilsluttet WAYF

SOSU Nord er netop blevet tilsluttet WAYF som identitetsudbyder. Skolens it-driftsleverandør, IT-Center Nord, har i dag fuldført den tekniske integration. Ansatte og elever ved skolen har derfor nu mulighed for at tilgå webtjenester som accepterer WAYF-login, med deres vante brugernavn og kodeord ved skolen.

VUC&hf Nordjylland optaget i WAYF

It-driftsfællesskabet IT-Center Nord har i dag fuldført den tekniske integration med WAYF af endnu en institution: VUC&hf Nordjylland. Ansatte og elever herfra har derfor nu mulighed for at tilgå webtjenester som accepterer WAYF-login, med deres vante brugernavn og kodeord ved skolen.

Tradium ny institution på WAYF

It-driftsfællesskabet IT-Center Nord har i dag fuldført den tekniske integration med WAYF af endnu en institution: Handelsskolen og den tekniske skole Tradium i Randers. Ansatte og elever herfra har derfor nu mulighed for at tilgå webtjenester som accepterer WAYF-login, med deres vante brugernavn og kodeord ved skolen.

Tech College Aalborg tilsluttet WAYF

Tech College Aalborg er netop blevet tilsluttet WAYF som identitetsudbyder. Skolens it-driftsleverandør, IT-Center Nord, har i dag fuldført den tekniske integration. Ansatte og elever ved skolen har derfor nu mulighed for at tilgå webtjenester som accepterer WAYF-login, med deres vante brugernavn og kodeord ved skolen.

Mest imponerende ...

Jeremy Grant, leder af det amerikanske NSTIC-program for elektroniske identiteter, omtalte for nylig WAYF med de følgende ord:

“WAYF er et af de mest imponerende systemer til fødereret identitet vi har set til dato.”

Tak til Jeremy – vi lover at holde dampen oppe ;)

Erhvervsakademi Dania nu på WAYF

Erhvervsakademi Dania er netop blevet tilsluttet WAYF som identitetsudbyder. Snart vil andre institutioner i samme it-driftsfællesskab, IT Center Nord, følge efter.

Attributten 'mail' skifter status fra MUST til MAY

Mange af WAYFs identitetsudbydere kan ikke levere e-mailadresser på deres brugere. Baggrunden er at flere institutioner ikke længere driver egne email-systemer for deres brugere og derfor ikke kan levere oplysningen. WAYF tager nu derfor konsekvensen og ændrer den officielle status for attributten mail fra MUST til MAY. WAYF opgiver altså at garantere tjenesterne at de modtager en gyldig e-mailadresse for enhver bruger som forsøger at logge ind.

PeopleXS ny tjeneste på WAYF

Medarbejdere ved institutioner som bruger e-rekrutteringsløsninger fra PeopleXS, har nu mulighed for at tilgå PeopleXS med deres vante institutions-login, via WAYF. Interesserede kan kontakte PeopleXS for nærmere information.

Studierabat hos Mecenat via WAYF

Studerende ved udvalgte uddannelsesinstitutioner kan nu via WAYF bekræfte deres status som studerende hos Mecenat og derved få adgang til varekøb med studierabat hos Mecenats samarbejdspartnere. Interesserede uddannelsesinstitutioner kan få yderligere oplysninger hos Mecenats  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  (tlf. 28512171).

Vvs-kataloget Online nu på WAYF

Webtjenesten Vvs-kataloget Online kan nu tilgås via WAYF.

Vvs-kataloget er en database der via en systematisk nummeropbygning giver en enkel og struktureret inddeling af de vvs-produkter der sælges gennem Rørforeningens medlemmer – de danske vvs-grossister. Formålet med databasen er at give installatørerne og industrien (rådgivere) et overblik over vvs-produkterne, samtidig med at der via vvs-numrene sikres korrekt bestilling og levering af vvs-produkter, samt sporbarhed i leverancerne inden for vvs-området.

WAYF fylder 5 år

Den 28. marts, i sidste uge, var det fem år siden at WAYF blev søsat.

Desværre faldt datoen på en helligdag, af hvilken grund mærkedagen ikke blev fejret.

WAYF omtalt som 'mest avancerede identitetssystem i den vestlige verden'

Ved åbningen af OIX' Public-Private Partnership Summit i Washington i februar 2013 blev WAYF af Don Thibeau, grundlægger og formand i OIX, omtalt som “det mest avancerede identitetssystem i den vestlige verden”.

WAYF afholder housewarming på ITU

WAYF-sekretariatet afholder housewarming onsdag den 20. marts 2013, kl. 15-16.30 på Rued Langgaards Vej 7, 5. sal, lokale 5B09.

Der vil være snacks og et glas væske og almindelig hygge for dem som har lyst til at se hvordan WAYF (og dermed også DeIC) bor på IT-Universitetet i København.

Herunder ses et foto taget ved seneste WAYF-gruppemøde, hvor også en række lokale administratorer var inviteret. Vi glæder os til næste photo opportunity!

wayf-gruppemode

Horsens Gymnasium tilsluttet WAYF

Horsens Gymnasium er i dag blevet tilsluttet WAYF.

Metapress ny tjeneste på WAYF

Det akademiske e-forlag Metapress har i februar implementeret WAYF-login til sine online-tjenester. Personer med tilknytning til danske instutitioner som abonnerer på Metapress, har derfor nu adgang til det amerikanske forlags videnskabelige e-litteratur via deres vante institutions-login.

WAYF-statistik tilgængelig på nettet

http://rasmus.wayf.dk kan man nu følge brugen af WAYF, opgjort for antal logins og antal brugere, for forskellige perioder og med forskellig opløsning i tid.

White paper om samtykke i WAYF

Et white paper om samtykke-funktionen, design-begrundelser og beskrivelser, juridiske regler m.v. er nu tilgængeligt på WAYF's hjemmeside, her.

WAYFs fjerde fakta-ark udgivet

WAYF udgiver omtrent en gang om året en lille brochure som kort præsenterer nye features og business cases i WAYF. Det fjerde i rækken af disse “fakta-ark” er netop udkommet, og de er alle tilgængelige som PDF-filer her på WAYF's website.

WAYF er flyttet til Ørestaden

Som led i overflytningen af WAYF fra Kulturstyrelsen til Danish e-Infrastructure Collaboration er WAYF-sekretariatet flyttet til nye lokaler i Ørestaden, på 5. sal hos IT-Universitetet i København.

WAYF – Where Are You From
Asmussens Allé, bygning 305
2800 Kgs. Lyngby

www.wayf.dk
sekretariat@wayf.dk

line
You are here