JA T3 Framework

Fast. Flexible. Powerful

Kontakt

Nyheder 2015

WAYF runder 15 mio. logins per løbende år

WAYF har her i november rundet 15 millioner logins per løbende år — hvilket er 50% mere end i november 2014. Statistikken kan ses her (vælg Ever by Running Year i komboboksen øverst på siden).

Internationalt samarbejde om identitet udnytter WAYF’s ekspertise

Læs DeICs artikel om emnet her.

Maskinmesterskolen København med i WAYF

Maskinmesterskolen København (MSK) er netop blevet tilsluttet WAYF. Brugere herfra kan derfor nu tilgå WAYF-tilsluttede webtjenester med deres MSK-login.

SIMAC ny institution på WAYF

Maskinmesterskolen i Svendborg, SIMAC, har primo august 2015 fuldført sin tilslutning til WAYF som identitetsudbyder. Studerende og ansatte ved skolen kan derfor nu tilgå tjenester med WAYF-login via deres SIMAC-konti.

Statens Museum for Kunst på WAYF

Statens Museum for Kunst (SMK) har i dag gennemført sin tekniske tilsutning til WAYF som identitetsudbyder. Museets ansatte har derfor nu mulighed for at tilgå WAYF-tilsluttede tjenester med deres vante SMK-login.

MR-Forskningssektionen ny identitetsudbyder i WAYF

MR-Forskningssektionen (DRCMR) på Hvidovre Hospital er i dag blevet tilsluttet WAYF som identitetsudbyder. Forskere med tilknytning til DRCMR kan derfor nu tilgå WAYF-tilsluttede webtjenester med deres DRCMR-login.

Fredericia Maskinmesterskole på WAYF

Fredericia Maskinmesterskole er netop blevet tilsluttet WAYF. Bruger herfra vil nu kunne logge ind på WAYF-tilsluttede webtjenester med deres institutionskonti.

IBA Erhvervsakademi Kolding nu med i WAYF

It-driftsfællesskabet Herningsholm IT-Center har i dag fuldført den tekniske integration med WAYF af endnu en institution: IBA Erhvervsakademi Kolding. Ansatte og elever herfra har derfor nu mulighed for at tilgå webtjenester som accepterer WAYF-login, med deres vante brugernavn og kodeord ved skolen.

U2F-temadag hos WAYF

Den 19. maj 2015 holdt WAYF i samarbejde med Peercraft en temadag om to-faktor-autentificeringsløsningen U2F. Baggrunden for U2F, protokollen og mulige anvendelser blev gennemgået. Derefter fik alle mulighed for at installere en U2F-server og eventuelt få hjælp til at få systemet til at fungere. Yubico havde sponseret U2F-nøgler til alle deltagere. En fagligt god og hyggelig dag med deltagere fra begge sider af Storebælt.

WAYF idriftsætter metadata-motoren PHPH

WAYF har i dag idriftsat sin nye “metadata-motor” PHPH, som står for PHederation PHeeder.

I/O-system for metadata

PHPH læser basalt set et antal metadatakilder og genererer herudfra en mængde metadata-feeds som er nødvendige i den tekniske drift af WAYF.

Toldbod for interføderation

WAYF-sekretariatet har i PHPH's webinterface mulighed for at redigere interføderations-metadata og derved sikre at metadata importeret fra Kalmar2 eller eduGAIN opfylder WAYFs krav, og at metadata som skal eksporteres fra WAYF til en af de to interføderationer, opfylder kravene dér.

Metadata-browser

Hvert feed og hver entity som optræder i PHPH, kan inspiceres igennem systemets browser-interface, både som XML og i et mere overskueligt “fladt” format. Interfacet omfatter blandt andet et søgefelt med filtre og en grafisk oversigt over systemets feeds og sammenhængene imellem dem. Publikum har kun read-only-adgang.

Se systemet i brug

Se vores korte introduktions-video her!

Aarhus Maskinmesterskole nu på WAYF

Aarhus Maskinmesterskole (AAMS) er netop blevet tilsluttet WAYF. Brugere herfra kan derfor nu tilgå WAYF-tilsluttede webtjenester med deres AAMS-login.

WAYF – Where Are You From
Asmussens Allé, bygning 305
2800 Kgs. Lyngby

www.wayf.dk
sekretariat@wayf.dk

line
You are here