The Economist nu tilgængelig for WAYFs brugerorganisationer

Online­udgaven af det kendte tidsskrift The Economist med nyheder fra hele verden og dybdegående analyser af handel, finans, politik, videnskab, teknologi, økonomi og meget andet er nu tilgængelig i WAYF, pga. eduGAIN.

Danske forsknings- og uddannelsesinstitutioner som er tilsluttet WAYF og kunder hos The Economist, har derfor nu mulighed for at lade deres studerende og ansatte tilgå onlinetidsskriftet med deres vante institutionslogin – uden at hver institution skal gennemføre nogen teknisk integration. Hver kundeinstitution hos Economist skal med WAYF heller ikke bruge ressourcer på at vedligeholde nogen særskilt forbindelse til Economist – og alligevel opnår institutionens studerende og ansatte single sign-on i browseren med alle webtjenester som de tilgår via institutionens login­system.

Denne enkle mulighed for at tilgå The Economist er blevet til igennem det internationale login­samarbejde eduGAIN — hvor WAYF har åbnet for at brugere med konti ved WAYFs institutioner kan tilgå Economist i vores britiske søsterføderation, UK Access Management Federation for Education and Research. Copenhagen Business School er første institution til at udnytte muligheden for indsatsløs adgang til The Economist. Institutioner som ønsker at gøre brug af muligheden, skal blot henvende sig til deres kontakt hos The Economist og meddele det.