Webtjenester med login gennem WAYF

356 tjenester som accepterer logins igennem WAYF:


TjenesteUdbyder-IDBeskrivelse
AAU Jobbankaau.dkAAU Jobbank
ALUMNER.AU.DKau.dkFor at give adgang til alumnenetværket på Aarhus Universitet. CPR benyttes til at genfinde dig i databasen hos AU.
AU Blackboardau.dkBlackboard E-learning ved Aarhus Universitet.
AU Blackboardau.dkBlackboard ved Aarhus Universitet.
AU CV Uploadau.dkCV upload for ansatte på Aarhus Universitet
AU-CMSau.dkFor at give adgang til Aarhus Universitets CMS således at dit navn fremgår af siderne, og at brugerne kan kontakte dig via e-mail.
Aarhus Kommunes Bibliotekeraarhus.dkFor at give dig mulighed for at se lånerstatus og reservere materialer.
Aarhus Stadsarkivs Filafleveringaarhus.dkFor at give borgere mulighed for at aflevere deres filer af historisk betydning til bevaring for eftertiden hos Aarhus Stadsarkiv.
Aarhus Universitet Blackboardau.dkFor at autentificere kommende, nuværende og tidligere studerende og undervisere så de kan få adgang til Aarhusmigration test platformen, og derved verificere at vi transfer til nye servere er funktionel.
Adobe Connect LTI Proxy Test Environmentdeic.dkAdobe Connect LTI Proxy Test Environment. LTI Tool Provider for Consumers (LMSs) that wish to enable LTI basic launch integration to Adobe Connect.
Adobe Connect LTI Proxydeic.dkAdobe Connect LTI Proxy. LTI Tool Provider for Consumers (LMSs) that wish to enable LTI basic launch integration to Adobe Connect.
Adobe Connectdeic.dkFor at give alle brugere ved institutioner under DeIC mulighed for at holde online-møder samt udføre virtuelt samarbejde.
Adobe IBAiba.dk[intern tjeneste ved IBA]
Adobe RUCruc.dkAdobe RUC
Adobe SSOruc.dkAdobe SSO
Altingetaltinget.dkAltinget er et uvildigt politisk nichemedie med en af de største redaktioner på Christiansborg i ryggen.
Ansøgerportal Cphbusinesscphbusiness.dkFor at tillade ansøgere til Cphbusiness at bekræfte deres tilbudte studieplads samt at tillade Cphbusiness-ansatte at administrere portalen.
Ansøgningsportalen (tidligere STADS-DANS)ufm.dkTil håndtering af ansøgninger om optagelse til danske universiteter – fra både danske og internationale studerende.
Artesis Professionshøjskolen Absalonpha.dkFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Artesis Professionshøjskolen Metropolphmetropol.dkFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Artesis Professionshøjskolen UCNucn.dkFor at tilbyde ansatte og andre brugere på Professionshøjskolerne en personificeret adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagvedliggende bibliotekssystem Integra.
Artesis UC SYDucsyd.dkFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Artesis UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoleucl.dkFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Artesis VIA University Collegeviauc.dkFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Article Writing Toolsamfundslitteratur.dkFor at støtte planlægning, skrivning og strukturering af især forskerstuderendes og forskeres videnskabelige og faglige artikler.
AsiaPortal – NIASku.dkFor at levere fjernadgang til licensbelagte databaser og ressourcer som er indkøbt som konsortiumlicens af NIAS Nordic Council.
B!NKOsdu.dkFor at give personaliseret adgang til systematisk træning i informationssøgning.
BSS-Blackboardau.dkFor at autentificere kommende, nuværende og tidligere studerende og undervisere så de kan få adgang til BSS-Blackboard og derigennem til kursusinformationer.
BYG-ERFAbyg-erfa.dkFor at give adgang til byggetekniske erfaringer fra praksis.
BYG-ERFAbyg-erfa.dkFor at give adgang til byggetekniske erfaringer fra praksis.
Bevissystem.dkuc-dk.dkFormålet er at fremstille eksamensbeviser til dimittender fra de danske professionshøjskoler.
Blackboard DTUdtu.dkFor at give DTU-brugere mulighed for at afprøve Blackboard-læringsplatformen.
Blackboard UC SYDucsyd.dkFor at stille et e-læringssystem til rådighed for personer med brugerkonto på UC SYD.
Børsen Ledelseshåndbøgerborsen.dkFor at give adgang til opdaterede håndbøger om ledelsesrelaterede emner skrevet af specialister.
CLAAUDIAaau.dkCLAAUDIA
CLARIN-DK DSpace Repositorycst.ku.dkFor at give humanistiske og samfundsvidenskabelige forskere personaliseret adgang til en dansk platform for sprog-ressourcer, værktøjer og notifikationer.
CN Wiki Maskimesterskolen Københavnmsk.dkFor at give Skolens it-brugere adgang til CNWiki.
Campusmodst.dkCampus
Campusnet Maskimesterskolen Københavnmsk.dkFor at give Skolens it-brugere adgang til Campusnet.
Canvas DTUdtu.dkFor at lade DTU-brugere teste e-læringsplatformen Canvas.
Canvas Professionshøjskolen UCNucn.dkFor at stille Canvas-læringsplatformen til rådighed for brugere ved UCN.
Carvecarve.dkCarve
Censor-ITcensor-it.dkFor at fordele censorer til professionshøjskolernes prøver.
Censorkorpssystemetruc.dkFor at administrere censorer og eksamener på danske universiteter.
Centralbording.dkBordingCentral er en marketingplatform for organisationers online-salg til egne medlemmer og giver hvert medlem mulighed for at bestille varer med automatisk fakturering af den afdeling af organisationen som medlemmet tilhører.
Cert MISPcert.dkCert Malware Information Sharing Project
Clio Online Easy Accessclioonline.dkFor at give lærere og elever adgang til de dele af Clio Onlines webbaserede undervisningsmateriale som din institution abonnerer på.
Clio Onlineclioonline.dkFor at give lærere og elever adgang til de dele af Clio Onlines webbaserede undervisningsmateriale som din institution abonnerer på.
Clioclioonline.dkFor at give lærere og elever adgang til de dele af Clio Onlines webbaserede undervisningsmateriale som din institution abonnerer på.
CodeJudgecodejudge.netFormålet med CodeJudge er at give studerende mulighed for at teste og aflevere programkode i forbindelse med deres undervisning.
CourseCalendarau.dkFor at give ph.d.-studerende og andre forskere mulighed for at tilmelde sig kurser hos Forskeruddannelsen, Health, Aarhus Universitet.
Cphbusiness Intranetcphbusiness.dkFor at give ansatte adgang til intranettjenester.
Cphbusiness Moodlecphbusiness.dkFormålet med Cphbusiness Moodle er at give studerende og ansatte adgang til Cphbusiness' LMS.
Cphbusiness – Anmodninger og Samtykkecphbusiness.dkFor at lade studerende, ansatte og andre borgere indsende anmodninger til Cphbusiness og give samtykke til brug af persondata.
DANBIOrigshospitalet.dkFor at sikre effektiv behandling af patienter med reumatologiske inflammatoriske sygdomme, opfølgning på behandlingerne og indsamling af data til reumatologisk forskning.
DANS PREufm.dkDANS PRE
DEFF Fælles-proxy College360kb.dkFor at give studerende ved College360 adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Det Jyske Musikkonservatoriumkb.dkFor at give studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Erhvervsakademi Aarhuskb.dkFor at give studerende og ansatte ved Erhvervsakademi Aarhus adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy IT-Universitetet i Københavnkb.dkFor at give studerende og ansatte ved IT-Universitetet i København adgang til en række online biblioteker som er omfattet af institutionens DEFF-abonnement.
DEFF Fælles-proxy Ingeniørhøjskolen i Århuskb.dkFor at give studerende og ansatte ved Ingeniørhøjskolen i Århus adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy KADKkb.dkFor at give studerende ved Kunstakademiets Arkitekt, Design og Konservatorskoler adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy KEA – Københavns Erhvervsakademikb.dkFor at give studerende og ansatte ved Københavns Erhvervsakademi (KEA) adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Københavns Professionshøjskole (tidligere Professionshøjskolen Metropol)kb.dkFor at give studerende og ansatte ved PH Metropol adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Københavns Professionshøjskole (tidligere Professionshøjskolen UCC)kb.dkFor at give studerende og ansatte ved Professionshøjskolen UCC adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Professionshøjskolen Absalonkb.dkFor at give studerende og ansatte ved University College Absalon adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Professionshøjskolen UCNkb.dkFor at give studerende og ansatte ved University College Nordjylland adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Region Midtjyllandkb.dkFor at give studerende og ansatte ved Region Midtjylland adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Region Midtjyllandkb.dkFor at give studerende og ansatte ved Region Midtjylland adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Region Midtjyllandkb.dkFor at give studerende og ansatte ved Region Midtjylland adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Region Midtjyllandkb.dkFor at give studerende og ansatte ved Region Midtjylland adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Region Sjællandkb.dkFor at give studerende og ansatte ved Region Sjælland adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy UC SYDkb.dkFor at give studerende og ansatte ved University College Syd adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskolekb.dkFor at give studerende og ansatte ved University College Lillebælt adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy VIA University College, Campus Horsenskb.dkFor at give studerende og ansatte ved VIA University College, Campus Horsens adgang til en række online tjenester.
DEFF Fælles-proxy VIA University Collegekb.dkFor at give studerende og ansatte ved VIA University College adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxykb.dkFor at give studerende og ansatte ved visse institutioner adgang til visse elektroniske resurser.
DIGHUMLAB Learning Platform and Online Coursesaau.dkFor at afvikle online-kurser der relaterer sig til forskningstemaer inden for DIGHUMLAB-projektet, herunder fx kurser inden for video- og interaktionsanalyse. Der gives kursusbevis i form af digitale badges for hvert bestået kursus.
DISKURSkb.dkFor at opbevare og offentliggøre specialer skrevet ved Københavns Universitet.
DK-CLARINcst.ku.dkFor at give humanistiske og samfundsvidenskabelige forskere personaliseret adgang til en dansk platform for sprog-ressourcer, værktøjer og notifikationer.
DTU Genoptagelsesdispensationdtu.dkDispensationsansøgning i forbindelse med genoptagelse på DTU.
DTU Jobbankdtu.dkDTU Jobbank
Danmarks Tekniske Universitetdtu.dkFor at give adgang til DTU's systemer via NemLog-in.
DeIC DDoS Protection Service (DDPS)deic.dkFor at gøre det muligt for autoriserede netværksadministratore at oprette, redigere og suspendere BGP FlowSpec-regler med virkning for IP-trafik rettet mod deres netværk.
DeIC Nationale HPC-Center, SDUdeic.dkFor at administrere bruger-adgangen til HPC-centret.
DeiC DMPonlinedeic.dkFor at lette udformningen af data management-planer.
DeiC DNS-admindeic.dkFor at give institutioner adgang til redigering af egne DNS-records host'et hos DeiC.
DeiC Gatewaydeic.dkDeiC Gateway
DeiC Grand Unified SPdeic.dkDeiC Grand Unified SP
DeiC Konferencetilmeldingdeic.dkTil online-tilmelding til DeiC-konferencen i 2018.
DeiC Zoomdeic.dkDeiC Zoom
DeiC institutional VPNvpn.deic.dkDeiC institutional VPN
Den Bibliometriske Forskningsindikatorufm.dkFor at give adgang til at foreslå nye publiceringskanaler til autoritetslisterne, niveauinddele disse, samt at give adgang til forskningsdata fra de danske universiteter.
Det Kgl. Bibliotekkb.dkDet Kgl. Bibliotek
Det Kongelige Bibliotek - Selvbetjeningkb.dkDet Kongelige Bibliotek - Selvbetjening
Digital Eksamen Aalborg Universitetaau.dkFor at give censorer der skal bedømme eksamener ved Aalborg Universitet, adgang til universitetets system til Digital Eksamen.
Digital Eksamen Aarhus Universitetau.dkFor at give eksamenstilmeldte studerende, undervisere, interne bedømmere og administrativt personale adgang til Digital Eksamen, så de kan hente og aflevere materiale og opgaver hhv. registrere bedømmelser.
Digital Eksamen Copenhagen Business Schoolcbs.dkFor at give eksamenstilmeldte studerende, undervisere, interne bedømmere og administrativt personale adgang til Digital Eksamen, så de kan hente og aflevere materiale og opgaver hhv. registrere bedømmelser.
Digital Eksamen Danmarks Tekniske Universitetdtu.dkFor at give universitetets studerende, ansatte og censorer adgang til det digitale eksamenssystem; her kan der både afleveres, tilrettelægges og valideres eksaminer.
Digital Eksamen Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering KADKarcanic.dkFor at give universitetets studerende, ansatte og censorer adgang til det digitale eksamenssystem; her kan der både afleveres, tilrettelægges og valideres eksaminer.
Digital Eksamen Syddansk Universitetarcanic.dkFor at give universitetets studerende, ansatte og censorer adgang til det digitale eksamenssystem; her kan der både afleveres, tilrettelægges og valideres eksaminer.
EBSCOhostebsco.comFor at give hertil berettigede adgang til en førende onlinetjeneste for forskere med bl.a. fuldtekstdatabaser, emneindeksering, praktiske medicinske opslagsværker, historiske digitale arkiver og e-bøger.
ELMS (e-academy License Management System) microsoft.comFor at distribuere software til studerende og ansatte som er gratis (f.eks. Microsoft, VMware etc.), eller hvor der kan opnås væsentlige uddannelsesrabatter via websitet *.onthehub.com.
EMREXufm.dkFor at muliggøre digital overførsel af resultater mellem højere læreanstalter i Europa.
ESASnetcompany.comESAS
ESASufm.dkESAS er det studieadministrative system på professionshøjskoler, erhvervsakademier og nogle af de maritime institutioner.
Egenciaegencia.comEgencia
Elsevier ScienceDirect og Scopuselsevier.comFor at give adgang til videnskabelige publikationer.
Evaluering Maskinmesterskolen Københavnmsk.dkFor at give brugere adgang til Evaluering.
Exam Monitorsdu.dkFor at brugerne får adgang til at starte et system som overvåger deres digitale eksamen.
Excelsiorau.dk[intern tjeneste ved AU]
FacilityNetfacilitynet.dkFormålet med FacilityNet er at give online adgang for ansatte i virksomheder til at foretage mødeplanlægning og kantinebestilling. www.facilitynet.io er en cloud platform til at effektivere mødeplanlægning.
Fashion Accelerator Brandingviauc.dkFor at levere et personaliseret digitalt læringssted til højaktuel undervisning i online strategisk fashion branding med udbytte for både studerende og undervisere.
Feedbackboxfbb.ioFeedbackbox giver elever og studerende overblik over feedback fra undervisere og peers.
FileSenderdeic.dkFor at give mulighed for fildeling med andre brugere.
Forskningsprojektet ADVIN – rygprojekt - TESTaau.dkFor at forbedre behandlingen af patienter med rygsmerter. Vi bruger CPR-nummer til at udtrække dit navn, køn og alder.
Forskningsprojektet ADVIN – rygprojektaau.dkFor at forbedre behandlingen af patienter med rygsmerter. Vi bruger CPR-nummer til at udtrække dit navn, køn og alder.
Forsvarets Forskningsdatabasefak.dkTil registrering af forskning i Forsvaret.
Fronter Cphbusinesscphbusiness.dkFor at stille en e-læringsplatform til rådighed for Cphbusiness.
Fronter Professionshøjskolen Absalonpha.dkFor at bruge Fronter som e-læringsplatform.
Fronter UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoleucl.dkFor at stille en e-læringsplatform til rådighed for University College Lillebælt.
Fronteritslearning.comFor at stille en læringsplatform til rådighed for studerende og undervisere.
G Suite Cphbusinesscphbusiness.dkFor at stille G Suite til rådighed for brugere ved Cphbusiness.
G Suite IT-Universitetet i Københavnitu.dkTil studerende og ansatte ved IT Universitetet i København kan tilgå Google Apps direkte.
Gartnergartner.comGartner
GitLab NORDUnetnordu.netGitLab NORDUnet
GitLab NORDUnetnordu.netGitLab NORDUnet
Gyldendal Uddannelsegyldendal.dkFor at stille en række læremidler til rådighed for alle niveauer i uddannelsessektoren.
Gyldendals Ordbøgergyldendal.dkFor at levere en online ordbog hvori du kan foretage et ubegrænset antal opslag i de ordbøger som din institution har købt adgang til.
Handlingsplaner Cphbusinesscphbusiness.dkFor at lade studerende indsende og godkende handlingsplaner på Cphbusiness.
INNOMATE®HRinnomate.comFor at understøtte en strategisk styring af MUS og kompetenceudvikling, levere dokumentation til ressourceregnskaber og effektivisere administrative HR-arbejdsgange.
INSEECinseec.comINSEEC
ISIC – Student Verification Servicekilroy.dkFor at verificere at du er studerende.
ISIC – Student Verification Servicekilroy.dkFor at verificere at du er studerende.
IT Teaching Toolsittt.dkFor at formidle viden om og adgang til forskellige online værktøjer som kan bruges i forbindelse med undervisning.
IT-Universitetets CMSitu.dkFor at give universitetets redaktører adgang til at redigere universitetets hjemmeside.
IT-Universitetets intranetitu.dkTil give studierelateret og forskningsrelateret intern information.
ITU Jobbankitu.dkITU Jobbank er den officielle karriereportal for studerende og nyuddannede på IT-Universitetet i København.
ITU Password Resetitu.dkFor at give oprettede brugere adgang til nulstillelse af ITU-password via NemLog-in.
ITU Webmailitu.dkFor at levere web-adgang til mailkontoen for studerende og ansatte på IT-Universitetet i København.
Ibistic Servicesibistic.comFor at håndtere og godkende leverandørfakturarer i en webbaseret løsning.
Ibisticibistic.comFor at håndtere og godkende leverandørfakturaer i en webbaseret løsning.
Inddatering.dkwebloftet.dkFor at registrere de aktiviteter du udfører, til brug internt på instituttet. Du får et overblik over registrerede aktiviteter og normforpligtelser. Inddatering.dk er et værktøj der hjælper de ansatte, sekretariatet og ledelsen.
Integradbc.dkFor at søge i alle danske bibliotekers materialer.
JAStietgen.dkJAS tillader deltagende uddannelsesinstitutioner at administrere ansøgninger til efteruddannelse.
JASwayf.dkJAS tillader deltagende uddannelsesinstitutioner at administrere ansøgninger til efteruddannelse
Jobdatabaseeaaa.dkDatabase med danske jobopslag, som understøtter statistiske analyser af arbejdsmarkedets kompetencebehov indenfor forskellige perioder, brancher, geografiske områder, virksomhedsprofiler m.v.
KEA Fagkatalogetkea.dk[intern tjeneste ved KEA]
KEA Studieordningerkea.dk[intern tjeneste ved KEA]
Kaltura AAMSaams.dkKaltura AAMS
Kaltura DMJXdmjx.dk[intern tjeneste ved DMJX]
Kaltura DTUdtu.dkKaltura DTU
Kaltura Københavns Professionshøjskolekp.dkKaltura Københavns Professionshøjskole
Kaltura Professionshøjskolen Absalonpha.dkKaltura Professionshøjskolen Absalon
Kaltura UC SYDucsyd.dk[intern tjeneste ved UC SYD]
Kemibrugdtu.dkFor at give adgang til de lovpligtige arbejdspladsbrugsanvisninger og give mulighed for at registrere egne kemikalier samt printe etiketter.
Keyboard Prokeyboardpro.dkFor at give personlig adgang til at lære professionel tastaturbetjening.
Koldingbibliotekernekoldingbib.dkFor at give ansatte og brugere ved Koldingbibliotekerne mulighed for at logge ind i Koldingbibliotekernes systemer.
Københavns Kommunes Bibliotekerbibliotek.kk.dkFor at give adgang til Københavns Kommunes Biblioteker.
Københavns Universitetku.dkFor at give NemID-adgang til domænet unicph for alle som har et KU-brugernavn: ansatte, studerende og ansøgere til studiepladser.
LARM.fmau.dkFor at opbygge et digitalt arkiv med de nødvendige redskaber så forskere kan fremsøge og beskrive de mange optagelser i den danske radio-kulturarv.
LAWschoollawschool.dkLAWschool er en omfattende e-læringsplatform for jura.
LearnIT 2itu.dkFor at udbyde et Learning Management System (LMS) til understøttelse af kurser på IT-Universitetet i København.
LearnIT ITUitu.dkFor at udbyde et Learning Management System (LMS) til understøttelse af kurser på IT Universitetet i København.
LearnITitu.dkFor at udbyde et Learning Management System (LMS) til understøttelse af kurser på IT-Universitetet i København.
LinkedIn Learning Cphbusinesscphbusiness.dkLinkedIn Learning Cphbusiness
Litteraturleksikonsamfundslitteratur.dkLitteraturleksikon
MDOC UCLucl.dkMDOC UCL
MOCHmoch.dkMOCH
Mandag Morgenmm.dkFor at give adgang til analyser og artikler på mm.dk.
Mecenatmecenat.dkFor at give studerende adgang til varekøb med studenterrabat.
MediaForadeic.dkFor at stille en platform til rådighed for udveksling af viden om medietjenester ved de videregående uddannelser.
Medie- og kommunikationsleksikonsamfundslitteratur.dkFor at give adgang til en dansk platform for et omfattende nordisk opslagsværk for medier og kommunikation.
Mediestreamkb.dkFor at give adgang til Mediestream - indgangen til Statsbibliotekets digitale samlinger.
Midtxrm.dkFor at stille en digital platform til rådighed for Region Midtjylland-ansattes samarbejde med eksterne.
Mindstudymindstudy.dkFor at levere studierelateret rådgivning til elever og studerende ved abonnerende uddannelsesinstitutioner.
Mine Studieaktiviteteritu.dkMine Studieaktiviteter
Mit AUau.dkFor at give folk med aktuel eller potentiel tilknytning til Aarhus Universitet adgang til brugervenlig selvbetjening.
Mitstudie.au.dkau.dkDit digitale studiemiljø - en samlet indgang til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer
Moodlerooms Cphbusinesscphbusiness.dkFormålet med Moodle Cphbusiness er at give studerende og ansatte adgang til Cphbusiness' LMS.
MoveON EALeal.dkFor at facilitere styring af internationale aktiviteter ved Erhvervsakademiet Lillebælt.
MoveON UC SYDucsyd.dk[intern tjeneste ved UC SYD]
MoveON UC SYDucsyd.dk[intern tjeneste ved UC SYD]
MoveON UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoleucl.dkFor at facilitere styring af internationale aktiviteter ved University College Lillebælt.
MoveON UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoleucl.dkFor at facilitere styring af internationale aktiviteter ved University College Lillebælt.
NBI's Applikationsservernbi.ku.dkFor at give adgang til NBI-tjenester.
NBI's Applikationsservernbi.ku.dkFor at tilbyde diverse services til ansatte og studerende ved KU.
NeIC Community Wikisnbi.ku.dkFor at tilbyde et sted hvor NeIC-medarbejdere og -partnere kan dele og formidle information.
NemID for SDUsdu.dkFor at give adgang til SDU's systemer via NemID ved at logge i SDU's singlesignon-system.
Ny Adgangskodeaau.dkFor at give ansatte og studerende ved Aalborg Universitet mulighed for at vælge en ny AAU-adgangskode på grundlag af deres NemID.
Odense Centralbibliotekodensebib.dkFor at give lånere NemID-adgang til bibliotekets selvbetjeningsservices: bestilling/reservation/fornyelse af materialer, betaling af mellemværender og tilmelding af påmindelser m.v.
Okeanos DeICdeic.dkFor at stille virtuelle maskiner og lagerplads til rådighed for personale og studerende ved de højere læreanstalter.
Open Test SPwayf.dkOpen Test SP
Opgaveaflevering Maskimesterskolen Københavnmsk.dkFor at give Skolens it-brugere adgang til Opgaveaflevering.
OrdblindeLabordblindelab.dkOrdblindeLab omfatter +250 instruktionsvideoer til de nyeste og mest aktuelle læse- og skrivestøttende teknologier på de mest anvendte platforme. OrdblindeLab giver også adgang til et tale-til-tekst-program og en udtaletræner.
Ordbogen.comordbogen.comFor at levere en online ordbog hvori du kan foretage et ubegrænset antal opslag i de ordbøger som din institution har købt adgang til.
Ordbogen.comordbogen.comFor at levere en online ordbog hvori du kan foretage et ubegrænset antal opslag i de ordbøger som din institution har købt adgang til.
PHPhwayf.dkFor at håndtere integration af interføderationsmetadata.
Panopto Aarhus Universitetau.dkFor at stille en videodelingsplatform til rådighed for studerende og ansatte ved Aarhus Universitet.
Panopto Cphbusinesscphbusiness.dkFor at stille en videodelingsplatform til rådighed for studerende og ansatte ved Cphbusiness.
Panopto Professionshøjskolen Absalonpha.dkFor at stille en videodelingsplatform til rådighed for studerende og ansatte ved Professionshøjskolen Absalon.
Panopto TECtec.dkFor at stille en videodelingsplatform til rådighed for studerende og ansatte ved TEC.
Papirfly UC SYDucsyd.dkUC-SYD Papirfly SSO
Patologi-atlassermuni.czTil give adgang til tre atlasser: (1) Dermato-patologi, (2) Foster- og neonatal patologi, (3) Patologi for medicinstuderende. Atlasserne kan bruges som undervisningsmateriale for patologistuderende.
Peergrade.iopeergrade.ioFor at give studerende mulighed for at give andre studerende feedback på deres arbejde.
PeopleXStalentsoft.dkTil rekruttering, PhD portfolio management, kursusadministration og talent management.
Philips Education Suite Tutorphilips.co.ukTil fremstilling og håndtering af online-kurser, undervisningsmateriale og prøver på grundlag af digitale whole-slide-billeder.
Philips Education Suite Tutorphilips.co.ukTil fremstilling og håndtering af online-kurser, undervisningsmateriale og prøver på grundlag af digitale whole-slide-billeder.
Polyteknisk Foreningpf.dkLog ind med dit DTU login for at ansøge om en PF-mail.
Polyteknisk Foreningpf.dkLog ind med dit DTU login for at få adgang til PF's systemer.
Polyteknisk Foreningpf.dkLogin med dit DTU login for at få adgang til PF's systemer
Pure Aarhus Universitetau.dkFor at give adgang til Aarhus Universitets system til forskningsregistring og medarbejderpræsentation for berettigede brugere.
Pure Absalonelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
Pure DMJXelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
Pure KPelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
Pure UC SYDelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
Pure UCLelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
Pure UCNelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
Pure VIAelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
Pure for KADK, Designskolen Kolding og Arkitektskolen Aarhuselsevier.comPure for KADK, Designskolen Kolding og Arkitektskolen Aarhus.
REFEDs wikideic.dkat indsamle og præsentere informationer om eID føderationer i Europa mv. fra relevante personer og organisationer
RUC Censor Loginruc.dkFor at give censorer adgang til RUCs eksamensmodul.
RUC Jobbankruc.dkRUC Jobbank er den officielle karriereportal for studerende og nyuddannede på RUC.
RUC Videoruc.dkFor at stille en videodelingsplatform til rådighed for brugere ved RUC.
Rambøll Resultsramboll.comFor at give brugere af SurveyXact mulighed for at administrere avancerede dataindsamlings- og samarbejdsopgaver.
Research Professionalresearchprofessional.comFor at levere en intuitiv platform for online-adgang til nyheds- og bevillingstjenester.
Researchplannerresearchplanner.netResearchplanner letter styringen af ph.d.-processer ved at formidle detaljerede oplysninger til alle interessenterne: ph.d.-studerende, deres vejledere
Roskilde Universitet (RUC)ruc.dkFor at give ansatte og studerende ved RUC mulighed for at logge ind i RUCs single-sign-on-system, herunder specielt at give mulighed for skift/initiering af passwords uden kontakt til helpdesk.
Roskilde Universitet (RUC)ruc.dkFor at give nyoptagne RUC-studerende mulighed for at bekræfte deres uddannelsesplads ved hjælp af NemLog-in.
Roskilde Universitet (RUC)ruc.dkFor at give nyoptagne RUC-studerende mulighed for at bekræfte deres uddannelsesplads ved hjælp af NemLog-in.
Royal Society of Chemistry Publications Onlinersc.orgFor at give kemiforskere adgang til Royal Society of Chemistry (RSC) Journals (1841 til i dag), til RSC's e-bøger (1968 til i dag) og til databaseindhold som leveres via RSC's udgivelsesplatform.
SAS Downloadsas.comFor at give adgang til SAS®-software for udvalgte brugere. Brugere vil modtage mail angående licensfiler og -fornyelse.
SCALGO Livescalgo.comFor at levere en national kollaborativ platform til at arbejde med terrændata og oversvømmelsesrisiko inden for klimatilpasning, byplanlægning, beredskab og administration af vandløb m.m.
SDUCloudsdu.dkFor at give adgang til de cloud computing- og storageløsninger som SDU tilbyder.
STADS Decentral Resultatregistrering Aalborg Universitetaau.dkFor at registrere karakterer for studerende.
STADS Decentral Resultatregistrering Aarhus Universitetau.dkFor at registrere karakterer for studerende.
STADS Decentral Resultatregistrering SDUsdu.dkFor at registrere karakterer for studerende.
STADS Selvbetjening Aarhus Universitetau.dkFor at autentificere kommende, nuværende og tidligere studerende så de kan få adgang til at se og opdatere oplysninger om dem selv i Aarhus Universitets studieadministrative system, STADS.
STADS Selvbetjening IT-Universitetet i Københavnitu.dkFor at stille et selvbetjeningssystem til rådighed hvor studerende ved ITU kan håndtere studieaktiviteter, se indskrivninger og resultater, ansøge og andet, generere udskrifter samt foretage midlertidige adresseændringer.
STADS Selvbetjening KADKkadk.dkSTADS Selvbetjening KADK
Scribosamfundslitteratur.dkFor at hjælpe studerende med opgaveskrivning. Scribo stiller 28 spørgsmål der fører fra ide til problemformulering med input til metode, teori og litteratursøgning.
Scribosamfundslitteratur.dkFor at hjælpe studerende med opgaveskrivning. Scribo stiller 28 spørgsmål der fører fra ide til problemformulering med input til metode, teori og litteratursøgning.
Sectra PACSsectra.comTil håndtering af radiografiske billeder for undervisere og studerende ved radiografuddannelser.
ServiceInfodeic.dkFor at give brugere mulighed for at abonnere på tjenestespecifikke nyheder og driftsoplysninger.
Share DTU Testdtu.dkTil test og udvikling af webtjenesten Share DTU.
Share DTU Testdtu.dkTil test og udvikling af webtjenesten Share DTU.
Share DTUdtu.dkFor at give ansatte fra WAYF-tilsluttede institutioner personlig adgang til samarbejdssites oprettet af DTU-ansatte.
Skolernes Digitale Blanket Flowditmer.dkFor at medarbejderne på de danske erhvervsskoler kan udfylde digitale blanketter.
Skolernes Digitale Blanket Flowditmer.dkFor at medarbejderne på de danske erhvervsskoler kan udfylde digitale blanketter.
SmartKlikelbek-vejrup.dkFor at give adgang til en platform for registrering af ressourceforbrug.
Standard Distributeds.dkStandard Distribute er et onlinebibliotek som giver adgang til alle danske standarder i pdf-format.
Statsbibliotekets Bibliotekssystemkb.dkFor at give adgang til videnskabelige e-ressourcer samt udlån af biblioteksmaterialer.
Statsbibliotekets Brugerregisterkb.dkFor at oprette lånere ved Statsbiblioteket.
Statsbibliotekets Webtjenesterkb.dkFor at give adgang til videnskabelige e-ressourcer, Kulturarvsportalen med videre samt udlån af biblioteksmaterialer (CPR-nummer bruges som lånernummer).
Studieblogslaerit.dkStudieblogs
Studietubelaerit.dkStudietube
Studiz - Student Verification Servicestudiz.dkFor at give studerende adgang til studierabatter
Studiz - Student-ID Servicestudiz.dkTil udstedelse af digitale studiekort.
Studizstudiz.dkFor at give studerende adgang til varekøb med studenterrabat.
Studizstudiz.dkFor at give studerende adgang til varekøb med studenterrabat.
Sugar CRMwayf.dkFor at give adgang til et web-baseret CRM.
SurveyXactramboll.comFor at gennemføre spørgeskemaundersøgelser. SurveyXact indsamler data, formidler dine resultater, strukturerer arbejdet, gentager undersøgelser og følger udviklingen af dem.
Synnefo DeICdeic.dkFor at stille virtuelle maskiner og lagerplads til rådighed for personale og studerende ved de højere læreanstalter.
Synore DeICdeic.dkFor at stille virtuelle maskiner og lagerplads til rådighed for personale og studerende ved de højere læreanstalter.
TCS eScience Portalwayf.dkTil levering af personlige TCS-certifikater.
TIMEmSYSTEMtimemsystem.comFormålet med TIMEmSYSTEM er styring af tid i organisationen.
TUXEDdeic.dkTUXED
TeleDCISdeic.dkTeleDCIS
Templafytemplafy.comFormålet er at give adgang til din institutions for-udfyldte dokumentskabeloner til kontorprogrammer såsom Word, Excel og PowerPoint.
Testtjenesten for Den Bibliometriske Forskningsindikatorufm.dkFor at give adgang til et system som kan benyttes til test af tjenesten Den Bibliometriske Forskningsindikator (BFI). BFI-tjenesten giver adgang til at foreslå nye publiceringskanaler til autoritetslisterne, niveauinddele disse, samt at give adgang til forskningsdata fra de danske universiteter.
TilsynsNet Cphbusinesscphbusiness.dkFor at fordele tilsynsførende ved eksaminer på Cphbusiness.
TimeEdit Aarhus Maskinmesterskoleaams.dkTil skemavisning og resursebookning for medarbejdere og studerende ved AAMS
TimeEdit Cphbusinesstimemsystem.comTil skemavisning og resursebooking for medarbejdere og studerende ved Cphbusiness.
TimeEdit Professionshøjskolen Absalonpha.dkTil skemavisning og ressourcebookning for medarbejdere og studerende ved Professionshøjskolen Absalon
TimeEdit UC SYDtimemsystem.comTil skemavisning og resursebooking for medarbejdere og studerende ved UC SYD.
TimeEdit UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoleucl.dkTil skemavisning og resursebookning for medarbejdere og studerende ved UCL.
UC SYD Bekræftucsyd.dkFor at give ansøgere adgang til at bekræfte den studieplads som de har fået tilbudt.
UC SYD User Management Systemucsyd.dkUMS
UC Viden studenterportalelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
UC Videnelsevier.comTil registrering og udstilling af vidensproduktion.
UC-praktikportalditmer.dkFor at udbyde, fordele og tildele praktikpladser for de over 70 mellemlange videregående uddannelser hvori der indgår praktikophold.
UC-praktikportalen Azure Test-miljøcommentor.dkTil testning af UC-praktikportalen.
UC-praktikportalen Azure Undervisnings-miljøditmer.dkTil undervisning i brug af UC-praktikportalen.
UNiDAYS - Student Verification Servicemyunidays.comFor at verificere at du er studerende.
UNiDAYS Student Discount Onlinemyunidays.comFor at tilbyde rabatter fra online-butikker til brugere som kan verificeres som studerende.
Vagtvalg.dkwebloftet.dkFor at håndtere vagtbytte og automatisk vagtplanlægning på din arbejdsplads.
Vejle Bibliotekernevejlebib.dkFor at give dig mulighed for at se lånerstatus og reservere materialer.
Verdensbiblioteketkb.dkFor at give danske borgere adgang til streaming af udvalgte musik- og filmmedier. Oplysning om brugerens bopælskommune hentes via opslag i Det Centrale Personregister.
Verdensbiblioteketkb.dkFor at give danske borgere adgang til streaming af udvalgte musik- og filmmedier. Oplysning om brugerens bopælskommune hentes via opslag i Det Centrale Personregister.
VideoToolnntv.dkFor at stille en mediedelingsplatform til rådighed for studerende og medarbejdere ved abonnerende institutioner.
Vip-o-maticau.dkTimeregistreringsystem for videnskabeligt personale
WAYF - Emiliewayf.dkTil WAYF - Emilie.
WAYF - RASMUSwayf.dkFor at give adgang til statistiske oplysninger om og estimater af den økonomiske gevinst ved den faktiske brug af WAYF.
WAYF CROWD, Confluence and JIRAwayf.dkFor at give WAYF-sekretariatet adgang til administrative systemer.
WAYF Entitlement Management Servicewayf.dkFor at give en administrator ved en WAYF-tilsluttet institution mulighed for at tildele enkelte brugere adgang til specifikke WAYF-tjenester.
WAYF Feedbackwayf.dkFor at give adgang til inspektion af feedback fra WAYF-brugere.
WAYF Test SP 2wayf.dkWAYF Test SP 2 - virtual test SP
WAYF Testtjenestewayf.dkFor at give udviklere mulighed for at undersøge omfang og syntaktisk kvalitet af de oplysninger som en institution oversender hver gang en af dens brugere forsøger at logge ind på en webtjeneste via WAYF.
WAYF – MARKUSwayf.dkTil WAYF livelog.
WAYF – UTILSwayf.dkTil WAYF.
WISEflowuniwise.dkFor at facilitere digital håndtering af skriftlige eksaminer.
WebUntisuntis.dkTil webbaseret skemavisning, lokale- og ressourcebooking, fraværsregistrering og kursustilmelding.
Zenodotus eCRFregionh.dkZenodotus eCRF er et system til håndtering af electronic case report forms i Region Hovedstaden.
Zoom Aalborg Universitetaau.dk[intern tjeneste ved Aalborg Universitet]
Zoom Aarhus Maskinmesterskoleaams.dk[intern tjeneste ved Aarhus Maskinmesterskole]
Zoom Aarhus Universitetau.dk[intern tjeneste ved AU]
Zoom Arkitektskolen Aarhusaarch.dk[intern tjeneste ved Arkitektskolen Aarhus]
Zoom Cphbusinesscphbusiness.dk[intern tjeneste ved Cphbusiness]
Zoom Danmarks Medie- og Journalisthøjskoledmjx.dk[intern tjeneste ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole]
Zoom Danmarks Tekniske Universitetdtu.dk[intern tjeneste ved Danmarks Tekniske Universitet]
Zoom Designskolen Koldingdskd.dk[intern tjeneste ved Designskolen Kolding]
Zoom Erhvervsakademi Aarhuseaaa.dk[intern tjeneste ved Erhvervsakademi Aarhus]
Zoom Fróðskaparsetur Føroyasetur.fo[intern tjeneste ved Fróðskaparsetur Føroya]
Zoom IT-Universitetet i Københavnitu.dk[intern tjeneste ved ITU]
Zoom Københavns Professionshøjskolekp.dk[intern tjeneste ved Københavns Professionshøjskole]
Zoom Københavns Universitetku.dk[intern tjeneste ved Københavns Universitet]
Zoom Maskinmesterskolen Københavnmsk.dk[intern tjeneste ved Maskinmesterskolen København]
Zoom Professionshøjskolen Absalonpha.dk[intern tjeneste ved PHA]
Zoom Professionshøjskolen VIAviauc.dk[intern tjeneste ved Professionshøjskolen VIA]
Zoom Roskilde Universitet (RUC)ruc.dk[intern tjeneste ved Roskilde Universitet (RUC)]
Zoom Rytmisk MusikkonservatoriumWAYF will specify here the org ID of the org owning this entryZoom Rytmisk Musikkonservatorium
Zoom SmartLearningdeic.dk[intern tjeneste ved SmartLearning]
Zoom Syddansk Universitetsdu.dk[intern tjeneste ved SDU]
Zoom TECtec.dk[intern tjeneste ved TEC]
Zoom UC SYDucsyd.dk[intern tjeneste ved UC SYD]
Zoom UCLucl.dk[intern tjeneste ved UCL]
Zoom Zealand – Sjællands Erhvervsakademizealand.dk[intern tjeneste ved Zealand – Sjællands Erhvervsakademi]
Zorse Mediazorse.dkFor at stille værktøjer til rådighed for fremstilling af digitale skilte.
bibliotek.dkbibliotek.dkFor at give adgang til at se og bestille materiale på alle danske offentlige biblioteker.
compute.deic.dkdeic.dkFor at tillade forskere fra danske universiteter at processere data fra data.deic.dk med virtuelle klynger (stacks) som kan administreres og deles fra en webbrowser.
data.deic.dkdeic.dkFor at tillade forskere fra danske universiteter at uploade, håndtere og dele data.
e-Valgoess.dkFor at give mulighed for deltagelse i elektroniske valghandlinger ved universiteterne og de andre uddannelsesinstitutioner.
e-grant.dkufm.dkFor at håndtere ansøgninger og bevillinger som administreres gennem Styrelsen for Forskning og Innovation for bl.a. Det Fri Forskningsråd, Det Strategiske Forskningsråd og Rådet for Teknologi og Innovation.
eXplorance Blueexplorance.comTil online kursusevalueringer.
eduVPNdeic.dkFor at muliggøre enkel oprettelse og håndtering af VPN'er.
edumedia 2.0kb.dkFor at give personer med tilknytning til en uddannelsesinstitution mulighed for at uploade og offentliggøre videomateriale.
eksamen.ruc.dkruc.dkFor at give universitetets studerende, ansatte og censorer adgang til det digitale eksamenssystem; her kan der både afleveres, tilrettelægges og valideres eksaminer.
ga-auth.kb.dkkb.dkga-auth.kb.dk
gitlab.deic.dkdeic.dkDeiC GitLab
http://test-noeglekartotek.ait.dtu.dk/wayf.dkhttp://test-noeglekartotek.ait.dtu.dk/
internetbehandling.dkrm.dkFormålet er at fungere som en platform for selvhenvisning og screening, samt behandlings- og selvhjælpsprogrammer.
itslearning EUitslearning.comFormålet med itslearning er at gøre det muligt for alle ansatte og studerende ved kundeinstitutioner at logge ind på e-læringssystemet itslearning og at muliggøre single sign on mellem det system og kundeinstitutionens andre webtjenester.
itslearning authitslearning.comFormålet med itslearning er at gøre det muligt for alle ansatte og studerende ved kundeinstitutioner at logge ind på e-læringssystemet itslearning og at muliggøre single sign on mellem det system og kundeinstitutionens andre webtjenester.
itslearningitslearning.comFormålet med itslearning er at gøre det muligt for alle ansatte og studerende ved kundeinstitutioner at logge ind på e-læringssystemet itslearning og at muliggøre single sign-on mellem det system og kundeinstitutionens andre webtjenester.
itslearningitslearning.comFormålet med itslearning er at gøre det muligt for alle ansatte og studerende ved kundeinstitutioner at logge ind på e-læringssystemet itslearning og at muliggøre single sign-on mellem det system og kundeinstitutionens andre webtjenester.
lyndaCampuslynda.comFor at levere netbaseret e-læring.
meet.deic.dkdeic.dkFor at teste understøttelse af browserbaseret videokonference (WebRTC).
mit.ucl.dkucl.dkFor at være intranet for medarbejdere og indskrevne studerende i University College Lillebælt.
mitCFUcfu.via.dkTjenesten mitcfu.dk kan anvendes af alle lærere på folke-, fri- og efterskoler samt lærere på ungdomsuddannelserne (gymnasier og tekniske skoler). ‘Mit CFU’ er én samlet indgang til samlingerne hos Centre for Undervisningsmidler. Læs mere om CFU’erne på cfu.emu.dk.
mitCFU.DKviauc.dkTjenesten mitcfu.dk kan anvendes af alle lærere på folke-, fri- og efterskoler samt lærere på ungdomsuddannelserne (gymnasier og tekniske skoler). ‘Mit CFU’ er én samlet indgang til samlingerne hos Centre for Undervisningsmidler. Læs mere om CFU’erne på cfu.emu.dk.
sciencedata.dkdeic.dkFor at tillade forskere fra danske universiteter at uploade, håndtere og dele data.
shareITitu.dkFor at gøre det muligt for brugere på ITU at lave grupper og dele filer og e-portfolios.
source.coderefinery.orgdeic.dkKode-repository til opbevaring af nordisk forskningssoftware.
wikITitu.dkFor at give ITU's studerende, forskere og ansatte mulighed for at oprette og deltage i wikisider.
www.kb.dkkb.dkFor at give personaliseret adgang til Det Kongelige Biblioteks samlinger.
www.kb.dkkb.dkFor at give personaliseret adgang til Det Kongelige Biblioteks samlinger.